50 مطلب آخر
تخت روانپزشکی : سهم کودکان معتاد از تختهای روانپزشکی

ارائه خدمات درمانی به کودکان معتاد توسط تمام بیمارستان‌هایی که بخش روانپزشکی کودک و نوجوان دارند و از روانپزشک برخوردار هستند، الزامی ست ................

معاون دفتر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درباره ایجاد مراکز درمان اعتیاد در ۶ بیمارستان کودکان گفت: بدین گونه نیست که اگر بیمارستانی متخصص روانپزشک کودک داشته باشد و کودک یا نوجوانی به آنها مراجعه کند و اعتیاد داشته باشد، چون جزء شش بیمارستان پایلوت و مشخص شده نیست، نتواند خدمات درمانی را به این کودکان ارائه دهد ..................

البته وی اشاره ای به این موضوع نکرده که چند بیمارستان در کشور دارای متخصص روانپزشکی کودک بوده و نیز چه سهمی از تختهای روانپزشکی ان بیمارستانها سهم کودکان معتاد خواهد بود ......

تحلیل ما

متن کامل

 

تمام بیمارستان‌های دارای بخش روانپزشکی موظف به درمان کودکان معتاد هستند

 

معاون دفتر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت از ارائه خدمات درمانی به کودکان معتاد توسط تمام بیمارستان‌های دارای بخش روانپزشکی در کشور خبر داد.

 

علی اسدی، معاون دفتر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درباره ارائه خدمات درمانی به کودکان معتاد گفت: تمام بیمارستان‌هایی که بخش روانپزشکی کودک و نوجوان دارند و از روانپزشک برخوردار هستند، قاعدتا می‌توانند این خدمات را ارائه بدهند.

وی درباره ایجاد مراکز درمان اعتیاد در ۶ بیمارستان کودکان گفت: بدین گونه نیست که اگر بیمارستانی متخصص روانپزشک کودک داشته باشد و کودک یا نوجوانی به آنها مراجعه کند و اعتیاد داشته باشد، چون جزء شش بیمارستان پایلوت و مشخص شده نیست، نتواند خدمات درمانی را به این کودکان ارائه دهد.

اسدی تاکید کرد: نمی‌توان آمار دقیقی از تعداد کودکان معتاد ارائه داد، چون آمار مشخصی از تعداد آنان در کشور وجود ندارد و اکنون نیز بنا شده که بعضی از مراکز به صورت آزمایشی این خدمات را ارائه کنند. وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور باید این آمار را تهیه و منتشر کنند.

وی افزود: طبق پیمایش کلی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور حدود یک میلیون و سیصد هزار نفر معتاد در کشور داریم و در آنها گروه های سنی چهارده سال به بالا نیز است. آمار دقیقی از تعداد کودک و نوجوانان در این آمار نداریم.

معاون دفتر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا نبود آمار از تعداد این کودکان سبب ایجاد مشکل در برنامه‌ریزی های کلان برای این کودکان و نوجوانان نمی‌کند گفت: این گروه قطعا نسبت به بزرگسالان نیاز به خدمات ویژه‌تر و تخصصی‌تری دارند. تلاش شده در مراکز استان‌هایی چون سیستان و بلوچستان و کرمان که ریسک اعتیاد کودکان در آنها بالاتر است، بیمارستان‌های تحت پوشش مراکز دانشگاهی دارای بخش روانپزشکی خدمات لازم را به کودکان معتاد ارائه دهند.

اسدی افزود: این طرح به صورت آزمایشی است. اینکه تعداد بیمارستان‌های مشخص شده برای درمان اعتیاد کودکان کافی است یا به مراکز درمانی بیشتر در اقصی نقاط کشور در این زمینه نیاز داریم، سوالی است که به دلیل کمبود اطلاعات درباره تعداد این کودکان نمی‌توانیم به آن پاسخ داد، ولی این کار از یک جایی باید شروع می‌شد و نمی‌توان به این بهانه آن را به تعویق انداخت.

معاون دفتر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت افزود: این قشر چه یک نفر و چه صد نفر نیاز به این خدمات دارند. نمی‌دانم چه تعداد از آنها در طرح پایلوت درمان شدند، ولی نیاز به این مراکز احساس شده بود.

-------------------

پایان

منبع : خبرگزاری ایلنا تاریخ : ۱۳۹۶/۱/۲۶ تعداد بازدیدکنندگان : 6085

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 387
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 2457
بازدید امسال : 797940
بازدید کل : 37165013

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش